Huis > Kennis > Inhoud

Zelf schoonmaken van filters en andere filter apparatuur

Jan 28, 2019

Filters zijn een soort machine die we vaak in ons leven gebruiken te hanteren van waterverontreiniging en ons milieu te verbeteren. Er zijn vele soorten filters, zoals RVS precisie filters, volautomatische filters,Zelf schoonmaken van filterss, enzovoort.

 

DeZelf schoonmaken filteris een soort precisie filter. De hoogste precisie kunt bereiken 20 micron. Het filterelement wordt gemaakt van RVS 304 of RVS 316L. De reiniging wordt gebruikt voor het reinigen van de gevangen verontreinigende stoffen. DeZelf schoonmaken filteris uitgerust met een elektrische schakelkast. De klep van de afvoer, de inlaat en uitlaat, automatisch reinigt en watert wanneer de ingestelde drukverschil of de tijd is bereikt.

 

Het essentiële verschil tussen deZelf schoonmaken filteren de precisie-filter van roestvrij staal is dat het filterelement precisie kan slechts worden vervangen, een paar kunnen worden gereinigd en hergebruikt, en deZelf schoonmaken filterhoeft niet te worden vervangen, het filterelement is gemaakt van roestvrij staal en het afvalwater wordt automatisch schoongemaakt. www.inocofiltration.com