Huis > Kennis > Inhoud

Verschillende aspecten die in de installatie zelf schoonmaken filters dient te worden opgemerkt

Nov 05, 2018

Op elk gewenst moment betaalt het bedrijf meer en meer aandacht voor milieubescherming. Het zelfreinigend filter wordt ook op grote schaal gebruikt in maatschappelijke productie en leven, en het filter effect in het watersysteem wordt steeds belangrijker. Wanneer u de zelfreinigende filter installeert, aandacht besteden aan de bescherming van het besturingselement vak, sensor en transmissie delen om schade te voorkomen.

 

Op hetzelfde moment, moet de pijp in de richting van de pijl op het lichaam van het zelfreinigend filter worden aangesloten zodat de richting van de waterstroom is in overeenstemming met het lichaam van de pijl op het lichaam. Voordat de apparatuur van water te worden beschermd en zo dicht mogelijk bij de water-apparatuur moet worden geïnstalleerd. In het elektriciteitssysteem, moet het zelfreinigend filter tussen de waterpomp en de water-apparatuur worden geïnstalleerd. Hoe dichter bij het water-apparatuur, hoe beter. Wanneer de druk voordat de pomp en water apparatuur de limiet druk van het filter, het zelfreinigend filter overschrijdt kan ook worden geïnstalleerd voor de pomp en zo dicht mogelijk bij de pomp.

 

Wanneer u de zelfreinigende filter installeert, moet u ervoor te zorgen dat de richting van de uitlaat van de automatische afvoer klep is horizontaal of naar beneden om grondiger kwijting. De specificaties moeten overeenkomen met de pipe of het debiet. Wanneer een enkel filter niet voldoet aan de systeemvereisten voor de stroom, kunnen twee of meer parallel aan het voldoen aan de systeemvereisten voor de filtratie worden aangesloten.

 

Bij het aanpassen van het elektrische deel van de zelfreinigend filter, houd er rekening mee dat de draairichting van de motor stroken met de richting van de markering moet; in gebruik is, moet het drukverschil worden ingesteld volgens de werkelijke behoeften van de on-site systeem, zodat het afvalwater kan worden gereinigd in de tijd. Daarnaast de installatie moet worden overwogen voor eenvoudig onderhoud de afsluitklep moet worden geïnstalleerd voor en na het zelfreinigend filter en de rondweg pijp moet worden geïnstalleerde.http://www.inocofiltration.com/