Huis > Kennis > Inhoud

Statische mengtoepassingen

Jan 11, 2018

Statische menger is een geavanceerde apparatuur voor chemische eenheden, aangezien de introductie ervan op verschillende gebieden in binnen- en buitenland is bevorderd. In vergelijking met dynamische mengapparatuur, beweegt de belangrijkste statische mixereenheid in de statische mixer zich niet tijdens het het mengen zich maar verdeelt in plaats daarvan en mengt de vloeistof met de energie van de vloeistof zelf en door de actie van de statische mengende eenheid, zodat zijn uitrusting Geen bewegende delen.

Omdat statische mengers mengen toestaan ​​zonder het gebruik van mechanische agitatie-eenheden, komt de energie die nodig is om het product te mengen rechtstreeks uit de vloeistof zelf, en de vaste mengeenheid snijdt continu, verspreidt en herdistribueert de vloeistof; en mengen De vereiste kinetische energie komt van het pompapparaat.

In feite heeft de statische menger de voordelen van een klein formaat, gemakkelijk onderhoud, eenvoudige installatie, hoge demontage en betrouwbaarheid, enz.; bovendien heeft het de voordelen van goede mengprestaties, hoog rendement, eenvoudige continue productie, verminderde arbeidsintensiteit, verhoogde productie-efficiëntie en energieverbruik Laag, bedrijfskosten klein.

De bovengenoemde reeks van voordelen maakt de statische menger geleidelijk toegepast op het gebied van chemische industrie, aardolie, chemische vezel, vet, voedsel- en milieubescherming, enz., En op het gebied van chemische eenheidswerking, extractie, gasabsorptie, reactie en warmte-uitwisseling, opgelost, gedispergeerd, gemengd poeder, zoals de uitstekende resultaten.

Om te praten over de rol van een statische menger op het gebied van waterbehandeling, kan elk van zijn componenten worden verdeeld in twee stromen, de stroom wordt gesplitst nadat de dikte van de vloeistoflaag dun is, zodat bacteriën worden blootgesteld aan HOCl, vergroot contactoppervlak, Makkelijk te doden; tegelijkertijd is er de rol van conversie en omkering.http: //www.inocofiltration.com/