Huis > Kennis > Inhoud

De toepassing van zelfreinigend filter bij de behandeling van troebelheidsafvalwater en stroomgebiedbeheer.

May 05, 2018

Als geavanceerde waterbehandelingsapparatuur in China is zelfreinigende zeef op grote schaal gebruikt in de waterwerken en heeft het goede economische en sociale voordelen opgeleverd. Natuurlijk is het ook gunstig voor het stroomgebied van ons land, het zelfreinigende filter heeft een opmerkelijk effect op de behandeling.

Coagulatie neerslag proces is de sleutel van de lage troebelheid waterbehandelingstechnologie, kan nauwkeurig de dosering van coagulant relatie controle is vooral belangrijk, omdat in het geval van lage troebelheid water, minder stollingsmiddelen, de vorming van de aluin bloemen fijne korrel, kleine , licht, moeilijk te precipiteren, gemakkelijk te doordringen filter. Daarom is het zeer moeilijk en noodzakelijk om de dosering in water met lage troebelheid nauwkeurig te regelen.

Het uiterlijk van een zelfreinigende zeef lost dit probleem heel goed op, het eenvoudige ontwerp en de goede prestaties zorgen ervoor dat het afvalwater het beste filtereffect bereikt. Gebruik het filter om onzuiverheden direct in het water te blokkeren, verwijder gesuspendeerde deeltjes en deeltjes, verminder de troebelheid, zuiver de waterkwaliteit, verminder systeemvuil, algen, roest enz. Om de waterkwaliteit te zuiveren.

In het land van zelfreinigend filter onder het effectieve gebruik van troebelheid is afvalwater effectief behandeld, na zelfreinigende filterbehandeling van waterkwaliteit is niet alleen de nationale afvalwaterafvoernorm van toepassing, en water kan worden behandeld met zelfreinigend filter , recycling bespaart waterbronnen effectief.

En zelfreinigend filter is geleidelijk uitgegroeid tot de ontwikkeling van waterbeheersing veilige rijveiligheid, het kan zorgen voor de absolute veiligheid van elke druppel in het water, op dit moment is elke grote fabriek geleidelijk begonnen met het installeren en gebruiken van de apparatuur, en ook verder vooruit en het verdraaien van het proces van traditionele ontwikkeling van waterbronnen.

Zelfreinigend filter ter bevordering van de ontwikkeling van vervuiling van het stroomgebied, maar ook verder te verbeteren en de ontwikkeling van de traditionele waterbeheersing veilige snelheid om te keren, ook sterk bevorderen van de algehele ecologische omgeving van ons land om een meer uitgebreide ontwikkeling te bereiken. Het is vanwege de vervuiling in het bekken dat de volledige levensveiligheid wordt bevorderd en dat de ontwikkeling van de recycling van waterbronnen verder wordt gepromoot. Http://www.inocofiltration.com/