Huis > Kennis > Inhoud

Het juiste gebruik en desinfectie van het opvouwbare gasfilter

May 08, 2018

Filter is heel gebruikelijk in het leven, en naarmate de eisen van gebruikers om te filteren geleidelijk toenemen, is het type filter meer en meer, opvouwbaar gasfilter, als een van hen, ook erkend en begunstigd door het grote aantal gebruikers. Om effect en gebruikseffect zo goed mogelijk te gebruiken, moet het opvouwbare gasfilter op de juiste manier worden gebruikt en gedesinfecteerd.

 

Het eerste dat u moet weten, is de manier waarop u het opvouwbare gasfilter kunt gebruiken, wat eigenlijk heel eenvoudig is. De eerste stap is om het filter samen te stellen om terug te kopen en het kan worden gedaan volgens de instructies. De tweede stap is om de voeding te controleren en te controleren voordat u het opvouwbare gasfilter gebruikt.

 

De belangrijkste functie van de testoperatie van het opvouwbare gasfilter is om de prestaties van de apparatuur te testen. Als er een abnormaal verschijnsel is, kan het formeel worden gebruikt nadat het op tijd is opgelost. Na gebruik moet de voeding van het luchtfilter worden uitgetrokken om het veiligheidsprobleem te garanderen.

 

Ten tweede is de methode van desinfectie van het opvouwbare gasfilter. Na een periode van gebruik zal de apparatuur zeker veel bacteriën en vlekken produceren. Als ze niet op tijd worden behandeld, heeft dit invloed op het filtereffect, dus desinfectie is een van de belangrijkste taken.

 

De methode om het opvouwbare gasfilter te steriliseren is heel eenvoudig. Het hoeft alleen het filternet binnenin te verwijderen. Er zal veel vuil en stof op het filternet zitten. Het kan worden gedaan met een blazer of een borstel met zacht haar. Het kan ook gedrenkt worden met een desinfecterend middel en dergelijke om een grondig reinigend effect te bereiken. Filterscherm De hoeken van de opvouwbare gasfilters moeten ook worden gesteriliseerd, zoals borstels, handdoeken enzovoort.

 

In feite zal het gebruik van een opvouwbaar gasfilter en desinfectie van het werk hebben een speciaal personeel dat verantwoordelijk is voor de aankoop van de fabrikant zal ook duidelijk zijn en gebruikersinstructies. Als u niet begrijpt het probleem kan direct contact opnemen met de fabrikant, fabrikanten zullen professionele medewerkers sturen om u te helpen het probleem op te lossen, door de bovenstaande analyse, ik geloof dat de gebruiker een bepaald begrip heeft, kan worden gedaan op een normale manier, om om het best mogelijke effect te bereiken.http: //www.inocofiltration.com/