Huis > Kennis > Inhoud

Het ontwerp van de statische menger en zijn gemengde toestandseigenschappen.

Apr 26, 2018

Om ervoor te zorgen dat de statische menger zijn uitstekende werkzaamheid volledig weergeeft, wordt deze gewoonlijk geïnstalleerd in de industriële pijplijn en bevindt deze zich even ver van de initiële mengplaats van de vloeistof of de uitlaat van de pomp. En het materiaal ontmoeting voor de pijpleiding gas water statische mixer, voorwaardelijke geval, de vergadering ingesteld zo ver mogelijk voordat de inlaat water statische mixer is boven de 30 mm positie, maar op hetzelfde moment moet ervoor zorgen dat al het gemengde materiaal in de pijpleiding gas water statische mixer.

Statische menger gebruikt, bij afwezigheid van een duidelijke aanduiding dat er meestal één kan worden geïmporteerd, zodat deze horizontaal kan worden geïnstalleerd, kan deze verticaal worden geïnstalleerd, maar moet zo ver mogelijk bij de uitlaat een rechte buis plaatsen om het mengeffect te garanderen , moet de gemiddelde en drukstabiliteit van alle gemengde materialen behouden.

Aangezien de werkelijke afmeting van de statische menger niet groot is, kan worden beschouwd dat het voorfilterscherm effectief de clutter in het mengmedium kan verwijderen. Hoewel de statische menger een emulgerend effect heeft, gaan sommige materialen gemakkelijk verloren na emulgering en moet de emulgator worden overwogen wanneer dat nodig is.

Observatie en gevonden dat geschikt is voor de turbulente menging van statische mengers in de vorm van het gedraaide blad, omdat, met de toename van de stroomsnelheid in het gedeelte van de stroomrichting veel felle vortex en sterke afschuifkracht zal produceren, deze kracht kan effectief zoals gas en vloeistof, vloeibare vloeistof, vaste en vloeibare dispersie en oplossing van vloeibare vloeistof, vaste en vloeibare.

natuurlijk, naast de vorm van een gedraaid mes, kunnen andere vormen van statische mengers ook turbulente menging uitvoeren, maar het grootste deel van de energie die het toevoerfluïdum verbruikt in de vloeistof- en wandwrijving, wrijving tussen de zelden gebruikte vloeistof . Daarom is hun energieverbruik niet erg ideaal.

Na statische menger is de mengstroom typisch voor de laminaire mengtoestand en door de riem in de continue of discontinue lijn en de deeltjesvorm, en de verandering van de toestand hangt af van het Reynolds aantal gemengde vloeistof- en webernummers. Daarom is, zolang het gemengde uniforme fluïdum, ongeacht de snelheid en mixerdiameter ervan, het aantal eenheden bepaald door de test van toepassing. Http://www.inocofiltration.com/