Huis > Kennis > Inhoud

Het verschil tussen het gebruik van de filter scheidingsteken en cycloon

Mar 15, 2018

Hoewel het scheidingsteken filter en het filter van de cycloon hetzelfde als de scheiding apparaat zijn, zijn ze nog steeds verschillend het principe van de scheiding en toepasselijke gelegenheden. Onder hen, de cycloon wordt voornamelijk gebruikt voor het scheiden van de bezinking van de zwaartekracht en de luchtstroom na de cycloon is zware vaste stof. De deeltjes worden achtergelaten, en de gas- en andere lichte stijging van de componenten en zijn geblazen uit het stopcontact.

 

De belangrijkste component van het filter scheidingsteken is het filterelement. De vaste deeltjes van de macromolecule kunnen niet het achterste apparaat via het filterelement invoeren. De kleine molecules kunnen passeren. Het kan daarom de vloeibare onzuiverheden scheiden. Wanneer het filterelement in de vloeistof, zal de vloeistof verzamelen en vormen een grote. Wanneer het water daalt, valt het, treedt de condensaat zak, dus lozingen van de verontreiniging, en vervolgens het filter scheidingsteken en de nevel catcher element verder de vloeibare onreinheid scheiden kunnen.

 

De cycloon is natuurlijk niet zo goed als het vloeibare scheiding effect van het filter scheidingsteken. In het algemeen, de fundamentele cycloon is voornamelijk om te scheiden van vaste stoffen en het filter scheidingsteken kan verder filteren door bijvoorbeeld kleinere solide onzuiverheden en vloeibare onzuiverheden. Kan beter behandeld worden.

 

Scheidingstekens gebruikt in olievelden zijn voornamelijk filter scheidingstekens, maar ze kunnen worden onderverdeeld in horizontale en verticale soorten door vorm. Verticale scheidingstekens kunnen worden onderverdeeld in drie-fase scheidingstekens en verticale scheidingstekens voor bewerking in twee fasen. Ze zijn geschikt voor de behandeling van de olie- en gasindustrie mengsels meer solide onzuiverheden bevatten. Afvoer verkooppunten onderaan de opheffing vergemakkelijkt van puin, waardoor het makkelijker te controleren het vloeistofniveau en minder ruimte te bezetten. .

 

De horizontaal scheidingsteken kan worden onderverdeeld in horizontale scheidingstekens voor twee fasen en drie-fase. De stroomrichting van het gas en de druppel afwikkeling richting staan loodrecht op elkaar, de druppels kunnen gemakkelijk worden gescheiden van de gasstroom; de gas-vloeistof-interface is groot, dat bevorderlijk is voor de behandeling van schuimende ruwe olie en olie van hoge olie-gas-verhouding; gemakkelijk te outfit, te transporteren en te handhaven.http://www.inocofiltration.com