Huis > Kennis > Inhoud

De functie en het model van filterscheider in hydraulisch systeem

Apr 14, 2018

Het hydraulische systeem heeft meestal hoge eisen voor de zuiverheid van de hydraulische olie, dus de bijbehorende filterscheider is in het systeem opgesteld om de vuildeeltjes, fijne deeltjes en de verontreinigingen in de olie te filteren, om de levensduur van de olie te verlengen. apparatuur en verbetering van de betrouwbaarheid en stabiliteit van het systeemwerk.

Om bovenstaande doelstellingen te bereiken, moet de filtratieprecisie van de filterscheider in het hydraulisch systeem voldoen aan de schuifspeling die moet worden beschermd. Als het filtermechanisme is verdeeld volgens het filtermechanisme, kan het worden onderverdeeld in drie soorten, zoals oppervlaktetype, dieptetype en adsorptietype.

De filterfunctie van de filterscheider van het oppervlaktetype wordt gerealiseerd door een geometrisch oppervlak. Het filterkernmateriaal heeft een uniform kalibratiegat, dat kan worden gebruikt om deeltjes groter dan de kleine gatafmeting uit te filteren. De gefilterde deeltjes worden onderschept op het oppervlak van de filterkern aan de bovenzijde van de olievloeistof en het netfilter en het lijnspleetfilter zijn allemaal van dit type.

De filterdiepte filterdeler door poreus doorlatend materiaal, met draaien en draaien van het interne kanaal. Deeltjes groter dan de oppervlaktediameter worden ingesloten op het buitenoppervlak en kleinere deeltjes dringen het inwendige van het materiaal binnen en worden geadsorbeerd door de kanaalwand. Filters zoals papier, vilt, gesinterd metaal, keramiek en allerlei vezelproducten behoren tot dit soort.

Het overblijvende adsorberende filterkernmateriaal adsorbeert de deeltjes in de olievloeistof op de filterkern en het magnetische filter is een adsorberend filter, dat is gemaakt van een permanente magneet, en kan ijzer, ijzer of magnetisch schuurmiddel in de olie adsorberen. Het wordt meestal gecombineerd met andere typen filters om duplexfilters te maken, en magnetische filters spelen ook een rol bij het controleren van de slijtage van mechanische apparatuur. Http://www.inocofiltration.com/