Huis > Kennis > Inhoud

De belangrijke rol die het zelfreinigende filter speelt bij hergebruik van water

Mar 27, 2018

Omdat afvalwaterzuivering in China geleidelijk is erkend, zijn er na elkaar verwante afvalwaterbehandelingsproducten ontstaan. Zelfreinigende filters zijn slechts een van hen. Het is ontstaan in de rioolwaterzuiveringsindustrie en heeft een belangrijke rol gespeeld in de secundaire zuivering van rioolwaterzuivering.

Het zelfreinigende filter kan het probleem van waterbronnen in China tijdens het rioolwaterzuiveringsproces effectief oplossen en de frequentie van waterhergebruik verhogen. Het kan worden gebruikt in landschapswater, hergebruik van water, industrie voor industrieel afvalwater. In vergelijking met de vorige filters heeft de apparatuur een hoge mate van automatisering, een grote hoeveelheid verwerking, hoge waternauwkeurigheid, ononderbroken watervoorziening, zelfreinigend rioolwater, vermindert het waterverbruik en verlicht het gebrek aan waterbronnen.

Bij het hergebruik van water hergebruik speelt het zelfreinigende filter ook een vitale rol, via het onbehandelde water, het rooster, de regeltank, de hefpomp, de bioreactor, de circulatiepomp, de membraanmodule, het desinfectieapparaat en de medium wateropslagtank. Het gebruik van een reeks eenheden zoals het zelfreinigende filter en het teruggewonnen watersysteem heeft het secundaire gebruik van afvalwater mogelijk gemaakt.

Het zelfreinigende filter bevordert de voltooiing van de terugkeer van water. Het is een belangrijke manier om de stedelijke watercrisis op te lossen en het is ook de fundamentele manier om stedelijke waterbronnen en het watermilieu te coördineren. Behandeling en hergebruik van huishoudelijk afvalwater kunnen de exploitatie van grondwater verminderen. , maar kan ook ons een aantal economische voordelen opleveren.

De term "teruggewonnen water" verwijst hier naar alle soorten niet-drinkbaar water dat na behandeling aan de vereiste waterkwaliteitsnormen kan voldoen en kan worden gebruikt op het gebied van wonen, gemeentelijk, milieu, enz. Vanwege de kwaliteit ervan na gefilterd en gefilterd door zelfreinigende filters. De indicator is lager dan de kwaliteit van het drinkwater, maar hoger dan de toegestane lozing van de kwaliteitsnormen voor afvalwater, zodat deze kan worden gebruikt als parkgroen en rivier- en meerwater, stedelijk vergroeningswater, spuitend water op het wegdek, thermische energiecentrale en koelwater van chemische fabrieken, waswater voor auto's enz., waardoor de waterkosten aanzienlijk worden verminderd. http://www.inocofiltration.com/