Huis > Kennis > Inhoud

De rol van filter element filter en het principe van de instelling

Jul 21, 2018

Goedkeuring door het filter element filter van de filter filter elementenmethode, oftewel een filtermethoden die is verdeeld over het oppervlak van het filtermedium of vastgelegd in het deel van de diepte van het filtermateriaal te verwijderen van deeltjes uit het water, en de kern van de filter omvat een smelt geblazen filterelement en een draad gewikkeld filterelement. , polypropyleen opklapbare filter, titanium staaf gesinterd filter, metalen gesinterd filter, PE / PA buis gesinterd filter.

 

In het omgekeerde osmose systeem, de laatste barrière voor het voedingswater voorbehandeling van het filterelement als membraan is een relatief geavanceerde filter tussen microfiltratie en deeltjes media filtratie, die zorgt voor uitstekende veiligheid voor de gehele systeem. Beschermend effect.

 

Filterpatronen zijn over het algemeen vervangen voordat de drukval de grens van 0.2 MPa bereikt, maar over het algemeen niet meer dan drie maanden om microbiële besmetting te verminderen. Overwegende dat het effect van de terugslag niet goed is, en ook om microbiële besmetting en het filterelement te vermijden kloof is groot, het niet aanbevolen is een backwash filter te gebruiken.

 

De 5 micron filter cartridge is niet ontworpen voor het filteren van grote hoeveelheden van gesuspendeerde vaste stof. Het beschermt slechts de omgekeerde osmose-eenheid. Voor schoon grondwater, als geen zwevende media-filter wordt gebruikt, om te voorkomen dat besmetting van de 5 micron filter. De mogelijkheid van doordringing van een 5 micron filter staat een grotere porie-filter te worden geplaatst voor een 5 micron filter.http://www.inocofiltration.com/ toe