Huis > Kennis > Inhoud

Het zelfreinigende filter heeft een redelijke structuur en eigenschappen

Apr 13, 2019

Momenteel zijn filters algemeen geclassificeerd en zelfreinigend filter is populairder. Het is extreem veelzijdig, goedkoop en vooral compact en heeft toepassingen in veel omgevingen. Gebruikelijke toepassingen voor zelfreinigend filter zijn centrale airconditioning, evenals een schoon retourluchtsysteem en een groot voorfilteringssysteem voor luchtcompressoren. Het speelt vooral de rol van primaire filtratie, dus de structuur is relatief eenvoudig.

 

Momenteel zijn er veel variëteiten, behalve de gewone G1, G2 en G3, evenals nylon gaasfilters of actieve koolstoffilters, die respectievelijk worden vervangen door GN en GC. De structuur van het zelfreinigende filter is heel karakteristiek. Van het uiterlijk, het maakt gebruik van een waterdichte plaat, de algehele vorm is erg sterk, het geplaatste filtermateriaal is al opgevouwen, en het diagonale ontwerp is bijzonder belangrijk. De reden voor deze behandeling is om het filtratiegebied te vergroten en het filtratie-effect te waarborgen.

 

Na de bovenstaande behandeling zal de positie van het buitenste frame dicht bij het binnenste filtermateriaal liggen en de combinatie van de twee is zeer goed. Het maakt gebruik van een speciale lijm en er is helemaal geen luchtlekkage, zelfs als deze wordt geconfronteerd met een te hoge windweerstandsdruk. Er zullen geen problemen zijn. We moeten het onderhouden volgens de frequentie van de gebruiksomgeving. De vervangingsperiode is 1 tot 6 maanden en kan worden gemeten door de werking van de stofdeeltjesteller.

www.inocofiltration.com