Huis > Kennis > Inhoud

Het gebruik van zakfilters in pre-painting in auto's

Jun 06, 2018

Met de snelle ontwikkeling van de nationale economie en de auto-industrie hebben mensen ook hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van auto's. In productielijnen voor autoschilderen ondergaan autocarcines tientallen verwerkingsprocessen voordat ze offline kunnen gaan. Elk behandelingsproces moet worden uitgerust met een overeenkomstig coatingfiltersysteem. Zakkenfilters spelen een cruciale rol.

In de productielijn voor coating van auto's, kan het zakfilter niet alleen onzuiverheden, olie en ijzerroest verwijderen, om het uniforme en uitstekende bodembekledingseffect te garanderen. Tegelijkertijd worden de circulatiefiltratie van vloeistoffen, de toename van coatingvloeistoffen en de efficiƫntie van het watergebruik en de vermindering van bedrijfskosten.

Als basis voor het autokleuren, is de kwaliteit van het voorbehandelingsproces de sleutel tot het succes of de mislukking van het totale verfproces van de carrosserie, en meerdere wasbeurten tussen de verschillende processecties zijn de sleutel tot het verbeteren van het reinigende effect , meestal elke keer. Contaminatieregeling van de wasoplossing moet minder zijn dan 1/10 van de concentratie van de behandelingsoplossing in het vorige proces.

Op basis van de vereisten om de efficiƫntie van het watergebruik te verbeteren en de kosten te verlagen, hoe schoon water te filteren en te recyclen en de netheid van de waterkwaliteit te verzekeren, wordt de sleutel tot het succes van het filtersysteem; ten tweede, gebruik membraanfiltratie UF om ontvettingsvloeistof, fosfaatoplossing en regeneratie te herstellen. Zeer vervuild reinigingswater en afvalwater voor voorbehandeling stellen ook hogere eisen aan het ontwerp en de toepassing van filtersystemen.

Het zakkenfilter heeft een compacte structuur, een kleine voetafdruk en een breed scala aan filtratienauwkeurigheid; tegelijkertijd heeft het eenheidsgebied een grote stroomsnelheid, een kleine filterweerstand en lage kosten; het gebruik van onderhoud is gemakkelijk en snel; de specificaties zijn compleet, de materialen zijn divers en de toepassingsomvang is breed. De voordelen van de serie demonstreren de toepasbaarheid van het automotive coatingsysteem.

Aangezien de traditionele filtertechnologie in principe kan voldoen aan de eisen van moderne coatinglijnfilters, weerspiegelen geavanceerde zakkenfilters grote voordelen en kosteneffectiviteit voor traditionele filterzakken in ontwerp, fabricage en praktische toepassing. Het ontwerp en de constructie van lijnfiltersystemen bieden een betere keuze.

http://www.inocofiltration.com/