Huis > Kennis > Inhoud

Het gebruik van zelfreinigende filters voor de behandeling van circulerend koelwater

Sep 07, 2018

Als een van de onmisbare uitrustingen in de milieubeschermingsindustrie van de afgelopen jaren, hebben zelfreinigende filters de voorkeur van verschillende industrieën, waaronder staalfabrieken, papierfabrieken en voedselfabrieken. Als een veelgebruikte rioolfilter is het zeer efficiënt en bespaart het tijd. Zelfreinigende filters kunnen ook worden gebruikt in circulerende koelwaterbehandelingen.

In het algemeen gesproken omvatten de onzuiverheden in het circulerende koelwater stof in de atmosfeer, gesuspendeerde vaste stoffen, enz .; de koeltorenventilator lekt olie, de corrosie van het torenlichaam, de pakking, het zwembad en andere structurele materialen, en het geëxfolieerde materiaal zal het koude water binnendringen; tijdens het koelwaterbehandelingsproces Precipitaten geproduceerd na de toevoeging van het middel; microbiële groei in het systeem en visceus vuil gevormd door de afscheidingen. Het zelfreinigende filter filtert onzuiverheden tijdens het werken, wat de stabiliteit van het circulerende waterkoelsysteem verbetert.

Het zelfreinigende filter op de circulerende waterbehandeling toepassen, kan de hechting van de afzetting verminderen, de corrosie en vervuiling van het slijm naar de warmtewisselaarpijpleiding verminderen en ervoor zorgen dat de warmtewisselaar van het koelwatersysteem altijd goed werkt werkomgeving, die zal Het systeem is sterk verminderd als gevolg van onzuiverheden in het circulerende koelwater, zorgen voor de normale werking van het systeem.

De behandeling van circulerend koelwater zal de afvoer van extern afvalwater tot op zekere hoogte verminderen, watervervuiling verminderen en zelfs het hergebruik van rioolwater en nullossing van het systeem realiseren om milieuvervuiling te verminderen. Nadat het circulerende koelwater door het zelfreinigende filter is behandeld, wordt de levensduur van de apparatuur van het warmtewisselingssysteem verlengd en wordt het ongeval met corrosieschade effectief verminderd, waardoor de economische voordelen van de onderneming worden verbeterd.http: // www. inocofiltration.com/