Huis > Kennis > Inhoud

De manier statische mixer mengsels

Jul 26, 2018

De statische mixer maakt gebruik van een continu proces tijdens het mengen zodat haar hele mengen proces niet wordt onderbroken; de shearing kracht is minimaal en veroorzaakt geen schade aan het mengsel. Het mengen effect van de statische mixer is computationeel controleerbaar. Het CoV-bereik is maximaal 5% op verzoek van de klant. De concentratie van de vloeistof over de gehele sectie is gestadige en evenwichtige. Daarom, de gemeten waarde is zeer representatieve en kan effectief zijn voor het apparaat. controle.

 

In vergelijking met andere soortgelijke apparatuur, mengen afstand en installatie binnen de statische mixer zijn heel klein, en de statische mixer zelf is een onderdeel van de pijpleiding, die kan worden beschouwd als een speciale pijpleiding, het vermijden van de tekortkomingen van de traditionele roeren tank; Hoog rendement, zeer lage druk drop en energieverbruik.

 

In de statische mixer, er zijn geen bewegende delen, dus er geen zogenaamde slijtage is, er is bijna geen onderhoudskosten; op hetzelfde moment, zal het niet worden geblokkeerd tijdens het gebruik. De installatiemethode en materiaal kunnen elke vorm, elke grootte en materiaal. Verplichte vermenging van het hele proces stroom kan sterk verminderen het volume van de tank en zelfs het elimineren van het gebruik van tanks.http://www.inocofiltration.com/