Huis > Kennis > Inhoud

De manier om het effect van filterkernreinigingsfilterelement te waarborgen

May 11, 2018

Voor het filter van het filtertype wordt het filtratie-effect voornamelijk bepaald door de toestand van het filterelement. Daarom is normaal schoonmaken tijdens normaal gebruik vereist. Maar er zijn veel factoren die van invloed zijn op het reinigende effect van filterkern in filterkernfilter, zoals luchtdruk, gasreiniging, filterkernmateriaal, filterkernstructuur enzovoort.

 

Om het filterkernfilter te maken om het beste effect te bereiken, kan de luchtdruk niet te klein zijn, te klein is de absolute schok op het oppervlak van het filterkernoppervlak van het poeder, dus wanneer de sterkte van de filterkern is toegestaan, hoe groter de druk hoe beter. Rekening houdend met de capaciteit van conventionele filters in de markt, wordt de luchtdruk gewoonlijk ingesteld op ongeveer 5 kg.

 

Ten tweede zal het gas dat de solenoïdeklep binnendringt via samengeperste lucht ook het effect van het terugblazen beïnvloeden, vooral wanneer het gas waterolie bevat, en de olie zal binnendringen in het inwendige van het filter en zich hechten aan het plastic poeder, en vervolgens de druk kan het poeder niet op het oppervlak van het filter maken. Daarom kan het bijbehorende filter worden geconfigureerd voor luchtcompressor om olie en water te scheiden.

 

Bovendien zal de kwaliteit van het filtermateriaal van de filterpatroon zelf ook het fineereffect beïnvloeden. In vergelijking met het binnenlandse filtermateriaal is het geïmporteerde hoogwaardige filtermateriaal gemakkelijker te verwijderen. Vergeleken met het traditionele filterdoek van polyestervezel, ligt het effect van het reinigen van poeder na oppervlaktebehandeling meer voor de hand. Als het oppervlak van het basisdoek wordt behandeld met fluorhars, heeft de filterkern de functie anti- olie, waterdicht en antifouling.

 

Bovendien kan het uiterlijk van het filterelement in de filterkern ook rechtstreeks van invloed zijn op het poederreinigingseffect. Vergeleken met het traditionele cilindrische filterelement, is de vorm van de conische filterkern groter en kleiner, en het kunststofpoeder is gemakkelijker af te vallen wanneer de puls wordt geraakt. Ter vergelijking: de onderste lekkende filterkern zorgt ervoor dat het poeder rechtstreeks naar de bodem van de poederkamer wordt geslagen, en het filter met kleine diameter en ondiepe onderbreking breidt het filterdoek naar buiten wanneer de puls wordt geraakt en schudt het plastic poeder op het oppervlak van het filter.

 

Daarom moet de filterkern in het filter een goed effect behouden, niet alleen om de luchtdruk en de properheid van het gas redelijk te regelen, maar ook om het filtermateriaal en de structuur van hoge kwaliteit te selecteren, om een beter filtereffect te hebben.http : //www.inocofiltration.com/