Huis > Kennis > Inhoud

Uniek ontwerp van een coalescinggasfilterhuis

Jul 13, 2018

De fabrikant heeft een volledige lijn van gecomprimeerde, gecomprimeerde luchtfilters ontworpen en gefabriceerd om te voldoen aan de behoeften van de perslucht- en gasindustrie. Het bereik van de gasfilterhuizen is geschikt voor bijna alle industriële omgevingen en voldoet aan de huidige groeiende marktvraag.

 

Deze gasfilterbehuizing maakt gebruik van een "push-in" filterpatroon waarmee de gebruiker de onderhoudstijd kan verkorten tijdens installatie van het filter in het meest ruimte-beperkte gebied. Alle filters zijn standaard uitgerust met een drukverschilindicator, zonder verbindingsschroef, voor eenvoudig verwijderen met minimale ruimte.

 

Het gasfilterhuis heeft doorlopende gaten voor directe aansluiting of beugelbevestiging van meerdere filters, verschillende filterkwaliteiten en een breed scala aan interfaceafmetingen om aan specifieke vereisten te voldoen. Bovendien maakt het gasfilterhuis gebruik van een ontwerp met een lage luchtstroomsnelheid om meevoering van olie en adequate drainage te voorkomen.

 

De binnen- en buitenkant van het gasfilterhuis zijn beschermd tegen corrosie door een duurzame polyestercoating om verfafschilfering en vervuiling te voorkomen. De afvoerklep heeft een handmatige functie. Wanneer het filter wordt gedemonteerd, is het eenvoudig om de druk of de afvoer te ontlasten, waardoor er voldoende ruimte is voor oliecondensatie.

http://www.inocofiltration.com/