Huis > Kennis > Inhoud

Gebruik de belangrijkste vereisten voor efficiëntie en onderhoud van het pre-backwash-filter

Sep 29, 2018

Het voorste terugspoelfilter wordt meestal aan het voorste uiteinde van de pijpleiding geïnstalleerd. Nadat het in de kraanwatermeter is geplaatst, is het de eerste filtratie-uitrusting voor huishoudelijk water. Het kan de sedimentverontreinigingen en bacteriën, microbiële resten, sediment en rode wormen geproduceerd door de pijpleiding verwijderen. Grote deeltjesvormige onzuiverheden zoals roest of roestwerende verf, kruimels, enz. In insecten en kadavers, parasieten, pijpen en watertanks.

Op deze manier kan niet alleen worden verzekerd dat een grote hoeveelheid sedimentverontreiniging die tijdens het transportproces van de pijp wordt gegenereerd, niet wordt aangetast door het menselijk lichaam en de huid; de beschermingsleiding is ongehinderd en kan op elk moment worden gespoeld, voor stroomafwaartse pijpleidingen, watertorens, waterzuiveraars, waterverwarmers, wasmachines. Hoogwaardige kranen en douches spelen een actieve en effectieve rol bij de bescherming.

Het voorste terugspoelfilter gebruikt een zeer nauwkeurig 316 roestvrijstalen filternet, dat effectief schadelijke verontreinigingen boven 50 micron filtert om schoon en schoon water te garanderen. Een transparant transparant schild van hoge ruimtelijkheid biedt u de mogelijkheid om te zien wat er in het filter gebeurt. De unieke terugwinningstechnologie is uitstekend in effect, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig en kan de onzuiverheden op het filteroppervlak effectief reinigen.

Nadat het huidige terugspoelfilter een bepaalde tijd in werking is gesteld, worden bepaalde verontreinigingen in de filterkern neergeslagen. Op dit moment neemt de drukval toe, neemt de stroomsnelheid af en moeten de onzuiverheden in de filterkern in de tijd worden verwijderd; bij het reinigen van onzuiverheden speciale aandacht besteden aan de filterkern. Het roestvrijstalen gaas erop kan niet worden vervormd of beschadigd.https: //www.inocofiltration.com/