Huis > Kennis > Inhoud

Wat zijn de voordelen van automatische zelfreinigende zeef?

Oct 22, 2018

Automatische zelfreinigende zeef is een soort filter dat onzuiverheden direct in het water onderschept, zwevende vaste stoffen en vaste deeltjes verwijdert, troebelheid vermindert, de waterkwaliteit zuivert, systeemvervuiling, algen, roest, enz. Vermindert, om water te zuiveren en andere systemen te beschermen. Precisiemateriaal voor werk.

Wanneer de automatische zelfreinigende zeef werkt, komt de troebele vloeistof in de onderste holte van het filter door de inlaat en komt de binnenste holte van het filterelement binnen door het scheidingsgat. De onzuiverheden groter dan de opening van de filterkern worden ingesloten en de schone vloeistof passeert de opening om de bovenste holte te bereiken en ten slotte wordt geëxporteerd. Plus zijn unieke constructie kan beter filteren.

De bodem van de automatische zelfreinigende zeef heeft een centrifugale schijf die een draaikolk in de waterstroom creëert om een middelpuntvliedende kracht te creëren die de vaste deeltjes weghoudt van de filterschijf en zich verzamelt op de bovenkant van het filter, waardoor de frequentie van filterreiniging wordt verminderd . Tijdens het terugspoelen spatten de vier waternevelkolommen in het midden van het filterelement tangentieel water, raken de schijf, roteren de schijf en laten het vuil op de schijf centrifugaalkracht van de schijf produceren, wat handig is voor het reinigen en vermindert de schoonmaaktijd.

Bovendien is de buitenmantel van theautomatic zelfreinigende zeef ABS of nylon technische kunststof, die bestand is tegen zuur en alkalicorrosie en een sterke slagvastheid heeft. Vanwege de grote schijfdiameter heeft hetzelfde aantal schijven een groter filteroppervlak dat overeenkomt met het filter, waardoor de filtercapaciteit wordt vergroot en een idealer filtereffect wordt bereikt.http: //www.inocofiltration.com/