Huis > Kennis > Inhoud

Wat zijn de functionele voordelen van zelfreinigende filters met zwaartekracht?

Nov 29, 2018

Gravity zelfreinigend filter is een nieuwe generatie zelfreinigende filters die het geavanceerde technologieniveau bereikt; het kan zichzelf bedienen en zelfreinigen met vloeistofdruk en continue on-line filtratie in een enkele machine, het is niet nodig om het reinigingsfilterelement handmatig te vervangen, geen filterverbruiksartikelen, breed toepasbaar op zelfreinigende filtratie van waterbehandeling, diverse oliƫn, zuur en alkali, polymeren, verven en andere viskeuze materialen; de efficiƫntie is hoger, de prestaties zijn stabieler en betrouwbaarder.

Zwaartekracht zelfreinigend filter overwint vele tekortkomingen, zoals een lage vuilopname, gemakkelijke vervuiling en verstopping, moet worden gedemonteerd en gereinigd in het filtergedeelte en niet in staat om de filtertoestand te bewaken, en heeft de functie van het filteren van het onbehandelde water en het automatisch reinigen van het filter element. De functie en het systeem zorgen voor een ononderbroken watertoevoer bij het reinigen van het afvalwater, kunnen de werktoestand van het filter controleren en de mate van automatisering is zeer hoog.

De zwaartekracht van het zelfreinigende filter met zwaartekracht is 100 micron en kan worden geselecteerd van 100 tot 3000 micrometer. Het filteroppervlak is groot en de hoeveelheid vuil is hoog. De gebruiker kan aanpassen aan de werkelijke werkomstandigheden. De reinigingsmethode is eenvoudig en de elektronische bewaking van de reinigingscyclus kan een automatische reiniging en afvoer van afvalwater realiseren. Het kan de motor effectief afdekken met onderhoud van motoroverbelastingen. Https: //www.inocofiltration.com/