Huis > Kennis > Inhoud

Wat zijn de functies en kenmerken van de terugspoelzeef?

Oct 16, 2018

Er zijn veel soorten terugspoelzeefjes, zoals actieve koolstoffilters, multi-media filters, pijpleidingfilters, etc. Onder hen is de front-backwash zeef een veel gebruikte en praktische zeef. Het kan de prestaties en efficiƫntie van de apparatuur effectief verbeteren en de bedrijfskosten en onderhoudskosten van de apparatuur verlagen. Omdat het filterscherm van deze terugspoelzeef is gemaakt van zilverionenroestvrij staal, kan het niet alleen effectief de groei van bacteriƫn remmen, maar ook effectief vaste verontreinigingen in de opgeloste stof verwijderen en het pijpleidingsysteem erdoorheen beschermen.

Het materiaal van het front backwash zeefscherm is verzilverd roestvrij staal, het materiaal van het kleplichaam is glasvezel, het binnenmateriaal is gemaakt van temperatuurbestendig plastic en het rubbermateriaal heeft antiverouderingseigenschappen. Waterkwaliteitsnorm.

Bovendien is het apparaat zelf erg klein van formaat, heeft een breed toepassingsbereik en vereist geen energieverbruik om energie te besparen. Tegelijkertijd kan het de groei van groene algen voorkomen, waardoor onderhoud erg eenvoudig en gemakkelijk wordt. Wanneer een rode bal in het filter verschijnt, waarschuwt het systeem nu dat de hoeveelheid onzuiverheden in het terugspoelfilter te veel is om te reinigen.

De front-backwash zeef vereist geen professioneel gereedschap tijdens het reinigingsproces. Open gewoon de klep of draai de achteruitspoelknop. Het systeem spoelt automatisch. Na het spoelen wordt de rode bal automatisch gereset, wat erg gemakkelijk te beheersen is.

http://www.inocofiltration.com/