Huis > Kennis > Inhoud

Welke industriesectoren worden gebruikt in de pijpleiding vulinrichtingen

Jul 25, 2018

Pijpleiding vulinrichtingen hebben bewezen als een zeer effectief water en afvalwater verwerker voor voorbehandeling systemen systeem efficiëntie te vergroten. Daarom is het wijd gebruikt in de behandeling van drinkwater, gebouw circulerende waterbehandeling, industriële circulerende waterbehandeling, rioolwaterzuivering, mijnbouw waterbehandeling, Golfbaan waterbehandeling, bouw, staal, petroleum, chemische, elektronica, energieopwekking, textiel, papier, voedsel. , suiker, farmaceutische industrie, kunststoffen, automobielindustrie en andere velden.

 

In de ijzer-en staalindustrie, pijpleiding vulinrichtingen worden gebruikt voor velden van de grondstof, waterbehandeling en filtratie van gesinterd pellet planten, koeling van water filtratie van hoogovens, walserijen, uitrusting voor continugieten machines, enz., en water aansluiting fosfor verwijdering systeem om kwalitatief hoogwaardige waterkwaliteit, waarna produceren hoogwaardige stalen.

 

Op hetzelfde moment, worden pijpleiding vulinrichtingen veel gebruikt in de productielijn van de coating van de automobielindustrie in watersystemen behandeling voor tractoren, motoren en motor productieprocessen. De elektriciteitscentrale moet ook een pijpleiding filter uit het precisie voorbehandelingsplatformen deel van de voorbereiding van de hoge zuiverheid water ketel, evenals de filtratie van het koelwater van de generator en de afdichting water te voeren. Wanneer het waterverbruik groot is, kan het worden gebruikt voor de behandeling van de filtratie kant.

 

In de nozzle en mondstuk systeem, moeten verstopping van de apparatuur en slijtage veroorzaakt door verontreinigingen worden teruggebracht. Daarom is het nodig om te selecteren van hoge-precisie en hoge-automatische filtering producten. Op het gebied van voedsel, automatische en precisie filtratie van het systeem is vereist om te voorkomen dat koelwater. Het systeem is verstopt, en dit kunnen al worden bereikt door middel van een pipe-filter.http://www.inocofiltration.com/