Huis > Kennis > Inhoud

Waarop moet u letten bij het gebruik van de filterscheider

Aug 11, 2018

De filterscheider is een zeer gebruikelijke instelling in sommige grote filtratiesystemen. Met zijn unieke structuur kan de filterscheider de filtratiescheiding beter voltooien. Natuurlijk, nadat de filterscheider is geïnstalleerd, moet u enkele noodzakelijke vaardigheden beheersen om het langdurig en betrouwbaar te laten werken.

Wanneer de filterscheider normaal wordt gebruikt, moet deze eerst in de tijd leeglopen. Vooral voor het filter met geïnstalleerde handmatige ontluchtingsklep, moet tijdens elke bewerking handmatig worden leeggelaten om te voorkomen dat er te veel gas in de behuizing wordt verzameld. Het filter werkt naar behoren.

Tegelijkertijd, nadat de filterscheider is bijgevuld, moet deze worden neergeslagen en is het water in het sediment normaal. Als tijdens precipitatie vaste verontreinigingen worden aangetroffen, moet de oorzaak worden vastgesteld en moet de behandeling tijdig worden uitgevoerd. En om de registratiedruk en brandstofdoorvoer te handhaven, om te bepalen of de filterscheider correct werkt. Als het drukverschil plotseling daalt, stop dan onmiddellijk met het gebruik en open het deksel op tijd om de oorzaak te achterhalen.

Het controleren van het vervangende filterelement is ook een punt van zorg bij het gebruik van de filterscheider bij normaal gebruik, maar dit vereist dat de gebruiker de vervangingscriteria van het filterelement onder de knie heeft om ervoor te zorgen dat het apparaat het gewenste filtratiescheidingseffect kan bereiken.http: // www .inocofiltration.com /