Huis > Kennis > Inhoud

Ruime toepassing van pijpleiding filters

Mar 20, 2018

Pijpleiding filter is een filter-apparaat dat direct onderschept onzuiverheden in het water met behulp van een filter. Het doel ervan is het verwijderen van gesuspendeerde vaste stof en deeltjes, troebelheid verminderen, zuiveren van water, verminderen systeem aangroeiing, bacteriën en algen en roest, voor het zuiveren van de waterkwaliteit. Beschermingssysteem, die andere apparatuur normaal werkt.

 

Water binnenkomt het lichaam van de filter van de pijpleiding via de waterinlaat. Als gevolg van het intelligente ontwerp, kan het systeem automatisch bepalen van de mate van afzetting van de onreinheid, automatisch ontlaadt het signaal naar de afvoer klep en verkrijgen van een goede ketel effect. Pijpleiding filters worden gebruikt in een breed scala van toepassingen. Bijvoorbeeld in de ijzer-en staalindustrie, kan het worden gebruikt in de filtratie van water in de grondstof velden en gesinterd pellet planten, filtratie van koelwater in hoogovens walserijen, continu wielen, enz., en onzuiverheden in hoge druk water en fosfor verwijdering systemen. Filteren en zo verder.

 

Het filter van de pijpleiding is ook een integraal onderdeel van de productielijn coating. Het speelt een belangrijke rol in de productie van water, verwerkingssystemen voor auto's, tractoren, motoren en motoren. In elektrische centrales is de pijpleiding filter verantwoordelijk voor de voorbehandeling van de precisie van ketel hoge zuiverheid water voorbereiding. Het wordt specifiek gebruikt voor de filtratie van generator koelwater en verzegelde water en kan worden gebruikt voor kant filter behandeling wanneer het systeem waterverbruik bijzonder groot is.

 

In de petrochemische industrie, de pijpleiding filter kan worden gebruikt als een bypass-filter op het circulerende water gebied, of kan worden gebruikt als een zelfstandige of multi model parallelle verwerking van belangrijkste in plaats van de filtratie van het filter om de filter belasting verminderen en voorkomen van grote hoeveelheden van flush water. De rol van kostenbesparingen.

 

In de sproeiers en mondstuk systemen is het noodzakelijk om verstopping van de apparatuur en slijtage veroorzaakt door verontreinigingen te verminderen. Hoge precisie, hoge-geautomatiseerde filtratie product machines moeten daarom worden geselecteerd. Pijpleiding filters zijn een goede keuze. Hetzelfde geldt voor voedsel of andere industrieën. De pijpleiding filtert automatisch het systeem te waarborgen van de normale werking. Bovendien, de pijpleiding filter kan ook worden gebruikt in water en riolering voorbehandelingsplatformen systemen voor de behandeling ter verbetering van het systeem efficiency.http://www.inocofiltration.com/