Huis > Nieuws > Inhoud

Backwash Filter reinigen functies

Nov 21, 2017

a. automatische terugslag afvalwater filter door middel van meerdere filter, effectieve filtratie gebied, drukverlies. Ontwerp filtergebied voor het importeren en exporteren gebied van 3 naar 5 keer.

b. automatische terugslag afvalwater filter reparatie, eenvoudig onderhoud: onderhoud mangat, eenvoudig laden en lossen filterpatroon, backwash filter instellen

c. automatische terugslag afvalwater met behulp van meerdere filter cartridge filter cartridge reinigen structuur, ononderbroken aanvoer van water bij het schoonmaken.

d. automatische terugslag afvalwater filterbesturingselement programma: volgens de werkelijke situatie van de gebruiker moet de systeemparameters in te stellen.

e. backwash filtersysteem geavanceerde besturingselement: het controlesysteem van hoge nauwkeurigheid, en volgens verschillende waterkwaliteit om hun wijze van exploitatie- en exploitatievoorwaarden te verbeteren zijn vermogen aan te passen aan water.

f. backwash filteren handige controle: druk / tijd of afzonderlijke besturingselement, volgens de werkelijke omstandigheden en behoeften van elke keuze, automatische bediening; instellen handmatige / automatische overdracht schakelaar, de bedrijfsstand kunt worden vooraf, en kan bereiken elektrische vergrendeling,

g. backwash filter met lokale besturing, kan als nodig, externe controle schakelen worden ingesteld om lokale werking en afstandsbediening operatie.

h. backwash filter links lopende status output, schuld alarm uitgang en andere functies om ervoor te zorgen dat apparaten die worden gebruikt in de veilige en betrouwbare voorwaarden van automatische terugslag afvalwater filter-functie

Backwash filter filter vermogen, grote stroom: grootschalig gebruik van steenkool mijnen in het "doorstromen" filter, als gevolg van structurele beperkingen, de maximale stroom kan slechts 380 L/min, het filter tot 800 L/min of meer grote bereiken. Volledig automatische filter, filter, volledige geïntegreerde waterprocessor, elektronische ontkalken filter Backwash filter hoge filtratie precisie: backwash filter met twee of meer groepen van filters, het gebied van de stroom, de oorspronkelijke drukverlies is klein, high-flow kunt bereiken hoge-precisie filtratie (25 m, 40 m), de traditionele filter is zeer moeilijk te bereiken. Backwash filter te kwantificeren van de mate van vervuiling: het filter aan het einde van de instroom van de Pi-poort, uitstroom Po poort kan worden uitgerust met manometer K1, K2, P = K1-K2 de grootte van de druk, de kwantitatieve reactie van het filter is besmet de mate van eenvoudig te cle een te allen tijde is het traditionele filter geen secundaire functie.