Huis > Nieuws > Inhoud

Zelfreinigend filter

Nov 21, 2017

Zelfreinigend filter wordt veel gebruikt in de apparatuur voor de waterbehandeling, het eenvoudige ontwerp en de goede prestaties van afvalwater om het beste filtereffect te bereiken. De belangrijkste componenten zijn: motor, elektrische schakelkast, besturingspijplijn, supervisorcomponenten, filtercomponenten, 316L roestvrijstalen borstel, frame-componenten, aandrijfas, flensverbinding en import en export. Zelfreinigend filter om de traditionele filterproducten te overwinnen, kleine hoeveelheid verontreinigende stoffen, vatbaar voor vuilverstopping, het filtergedeelte van de noodzaak om te demonteren en schoon te maken en niet in staat om de status van het filter en vele andere tekortkomingen te controleren, met onbehandeld water om te filteren en automatisch schoon de filter afvoer functie, en schoon riolering systeem ononderbroken watervoorziening, u kunt de werk status van de filter, een hoge mate van automatisering. Bedekt de verschillende filternauwkeurigheid van 10um tot 3000um behoeften.

Zelfreinigend filter, run en controle zonder externe energie kan automatisch het filter reinigen, automatisch rioolwater. Continue stroom tijdens terugspoelen, reinigen en filtratiecyclus kan worden aangepast, zelfreinigende filtertijd standaard 10-60 / s, reiniging en filtratie van waterverlies vertegenwoordigden slechts 0,08-0,6% van de hoeveelheid filtratie; filtratie nauwkeurigheid van maximaal 10-3000 micron; werkdruk kan oplopen tot 1.0-1.6Mpa; enkele stroom: 4-4160 m / h. Kan worden verticaal, horizontaal, omgekeerd ergens geïnstalleerd in welke richting dan ook kan worden gebruikt voor industriële, agrarische, gemeentelijke macht, elektronica, geneeskunde, voedsel, bedrukken en verven, bouw, staal, metallurgie, papierproductie en andere industrieën waterfiltratie.

Zelfreinigend filter is een filter om vloeibare onzuiverheden, drijvers, deeltjes enz. Rechtstreeks te onderscheppen, terwijl het de troebelheid van het water vermindert, het vuil vermindert, terwijl de achterkant van het apparaat werkt en de levensduur van precisieapparatuur wordt gegarandeerd, het heeft automatische rioleringskenmerken.