Huis > Nieuws > Inhoud

Statische menger

Nov 21, 2017

Statische mixer is een geavanceerde mixer, ontwikkeld in de vroege jaren 1970. In 1995 lanceerde de Kenneth Company in de Verenigde Staten haar eerste statische menger. Sinds de 20e eeuw hebben 80 binnenlandse ondernemingen ook geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Onder hen is de productie van emulsiebrandstoffen ook zeer goed toegepast.

Sinds de jaren 1970, zijn statische mengers gestart met toepassingen in de chemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de textiel- en lichte industrie en behaalden goede resultaten. Maar statische menger als een soort speciaal

Lee producten, binnenlandse en buitenlandse zijn niet alleen deze structuur vertrouwelijk, maar ook een eenmalige niet-verwijderbare structuur. Tegelijkertijd varieert de viscositeit van het uithardingsmiddel en epoxyhars sterk (de viscositeit van de epoxyhars is 20 tot 80 keer de viscositeit van het uithardingsmiddel) en de stroomsnelheid van de twee vloeistoffen in de pijplijn is erg laag, waardoor het moeilijk is om ze uniform te mengen.

Statische menger is een soort geavanceerde unit-apparatuur, en roerwerk is anders, het heeft geen bewegende delen binnen, het belangrijkste gebruik van vloeistofstroming en de interne eenheid om een ​​verscheidenheid aan vloeistofmenging en structurele speciale ontwerprationaliteit te bereiken. Vergeleken met andere apparatuur zoals openingen, venturi, roerder en homogenisator, heeft de statische menger de voordelen van hoge efficiëntie, laag energieverbruik, klein volume, investeringsbesparing en eenvoudige continue productie. Statische menger, de vloeistofbeweging volgt de "split - shift - overlap" -regel, het mengproces speelt een belangrijke rol in de shift. De schakelmethode kan worden onderverdeeld in twee categorieën: "relatieve verplaatsing veroorzaakt door dezelfde dwarsdoorsnede stroomsnelheidsverdeling en" meerkanaals relatieve verplaatsing ", en de schakelmodi van verschillende modelmengers zijn ook verschillend. Hitix HICHINE statische mixer niet alleen Het kan worden toegepast op het mengproces en kan worden toegepast in het proces met betrekking tot mengen en afleveren, inclusief gas / gasmenging, vloeistof / vloeistofextractie, gas / vloeistofreactie, warmteoverdrachtverbetering en vloeistof / vloeistofreactie enz. Statische menger is wijdverspreid gebruikt Kunststof, chemisch, farmaceutisch, mijnbouw en metallurgie, voedsel, cosmetica, pesticiden, kabel, aardolie, papierproductie, chemische vezels, biologie en milieubescherming enz. Dankzij het lage energieverbruik heeft Has aanzienlijke economische voordelen opgeleverd.